Buikje rond gegeten
11 Maart 2013 | Suriname, Paramaribo
Knuf NNAR
11 Maart 2013 - 07:12
Anne-Mascha:
en wij maken ons weer op voor een weekje hard werken (donderdag naar Aken, poehpoeh, zwaar hoor).
XX Mas -
11 Maart 2013 - 07:19
Katinka:
De 200 van katinka was top! Wel was er na afloop een tank zuurstof nodig. 2.45 met een opening van 1.15!!!! Een half uur later nog 50 vrij in 30.9. Jaap kon me wel zoenen en samen met sacha was t weer gezellig. Sas zwom zelfs 2.35 knap van haar he. We waren eerste en derde. Xxxxx -
11 Maart 2013 - 08:52
Mag:
Hier sneeuwt het weer eens!! Ik heb de electrische verwarming uit de badkamer onder mijn bureau gezet, want voordat het kantoor hiet warm is, kan ik nog wel een paar mailtjes typen. Alleen gaat dat op een gegeven moment niet meer want dan zijn m'n vingers bevroren, dus dan moet er eerst weer warme choco komen maar dan moet ik m'n voeten bij m'n kacheltje weghalen. Volgende week maandag trek ik een skipak aan en moonboots, of zou dan eindelijk de zon schijnen? OF zou die baas van ons dan doorhebben dat je goed voor je personeel moet zorgen, anders zit iedereen met de griep thuis!!! Grrr, dit werkt niet bevordelijk op mijn humeur, die toch op maandagochtend al niet super is.
Gelukkig leuke berichtjes van jullie om te lezen. Dat maakt een hoop goed. Sven heeft heel de nacht bij ons geslapen, die wilde niet in z'n eigen bed! Volgens m'n schoonmoeder komt dit noooooit meer goed tot dat ie 4 is!!! Help help help, vanavond gaan we dus optreden! Volgens de boekjes hebben baby's van 6 maanden geen woede aanvallen en als ze huilen is he echt omdat er iets mis is! Nou volgens mij mooi niet, onze Sven heeft dondersgoed door dat als ie huilt dat papa of mama komen! Waarom had ie anders zo'n "lief" lachje vanacht???? Grrrr, we houden lekker toch van je hoor Sven! hahahaha -
11 Maart 2013 - 23:27
Bianca:
Zo, en daar lag ik dan in het zwembad zonder Nini en Nico. ( er bleef dit keer iets meer water in Nico.......het scheelt iets als jij er niet PLAT in duikt, haha...oh sorry..)
Heb even aan jullie gedacht terwijl ik mijn baantjes zwom. Wat hebben jullie het goed en wat geniet ik van alle, smakelijk opgeschreven, verhalen. Heerlijk. Soms wel 2x per dag een stukje. Ben ook benieuwd naar de verhalen over de jungle. Want die werden achterwege gelaten omdat ze gewoonweg niet te beschrijven zijn waarschijnlijk.
Nou, wees gerust hier reilt en zeilt het wel. Appartement staat er echt nog, evenals de salon ernaast. Ik hoop dat jullie van elke seconde genieten, en zie jullie graag gezond en wel weer terug. Veel liefs van Bianca.