een lange reisdag
Blijf op de hoogte en volg Nico, Nini, Rob, Astrid
10 Maart 2013 | Suriname, Paramaribo
Het zou een lange dag worden. Eerst 3 uur met de bus naar Albina, de grens. De douaneformaliteiten gingen supersnel. Vervolgens in een korjaal de 4 km brede marowijnerivier overgestoken en opnieuw een enelle douaneprocedure. De bus stond al te wachten. En ja, we rijden nu weer rechts en we spreken frans en betalen in euros. 265 km naar cayenne, de hoofdstad van Frans guyaNa. Het doet een beetje fans aan, maar we zagen toch ook nog veel armoedige hutjes. We hebbeb een super hotel met een massagedouche. Luxe hoor, zo maar 3 dagen in een hotel. Zo meteen, het isdan half vijf, gan we met dengids de omgeving verkennen. Vanavo/nd proiberen we antwoord te geven op de vragen.
Liefs en een dikke kus van de nnarretjes.
10 Maart 2013 - 20:27
Jenny:
Het zijn weer geweldige verhalen maar jullie zijn niet de enigste die zo vroeg op waren vanochtend ik moest om 6 uur op mijn werk zijn. Trouwens mijn badkamer is mooi geworden. De workshop spekstenen was weer erg gezellig. Het is vandaag erg koud in Nederland. Geniet nog maar lekker van jullie vakantie liefs xx -
10 Maart 2013 - 20:41
Anne-Mascha:
Kom maar op met die antwoorden; wij zijn ook wel benieuwd. De achtertuin is helemaal af en het lijkt alsof we opnieuw getegeld hebben en zijn dus best tevreden.
Merle nog steeds koorts en misschien wat vlekjes.... Waterpokken? Het heerst in ieder geval bij het kinderdagverblijf en dus maar afwachten tot morgen.
Veel plezier in Frans Guyana. XXXXXXX