warm, vochtig en slaap - Reisverslag uit Zwijndrecht, Nederland van Nico, Nini, Rob, Astrid - WaarBenJij.nu warm, vochtig en slaap - Reisverslag uit Zwijndrecht, Nederland van Nico, Nini, Rob, Astrid - WaarBenJij.nu

warm, vochtig en slaap

Blijf op de hoogte en volg Nico, Nini, Rob, Astrid

27 Februari 2013 | Nederland, Zwijndrecht

Gisteravond goe aangekomen. Eerst een uur nodig voor de douane, daarna nog een kwartier op de laatste tas gewacht en op naar de busjes. na een uurtje rijjden waren we bij Eco Resort Inn. ons onderkomen voor twee nachten, tussendoor een nacht en aan het eind twee nachten. Ik wet nog niet wat er Eco is, maar we zitten wel aan de suriname rivier en we hebben een lekker zwembad. Prima airco met een te koude airco. voor de rest is het hier heel vochtig. RV is mestal 90% en soms hoger. Het weer is wat van slag hier. Waarschijnlijk door de zeer koude periode in de VS is hier de wind anders en hoewel wij in de korte droge tijd zitten regent het nu dikwijls en ook uitzonderlijk lang. Dat haden we gisteren een voorproefje van. Het is wel rond de 30 graden, dus er is prima mee te leven. Als de zon schijnt doet hij dat ook uitbundig, dus je bent zo droog en moet dan weer smeren. Je hoort het wel, het ia tobben. Maar we slaan ons er manmoedig doorheen hahah.
Gisteren nog een 2 kleine euveltjes. De tas van Astrid was kwijt. Die had een medereiziger verwisseld. De tas van van nini is aan een zijde gescheurd, dus heeft ze nu een vak minder ter beschikking. verder nog niets meegemaakt, maar dat komt nog wel.
Liefs van nnar

• 27 Februari 2013 - 12:43

Mérie:

Heeeele fijne vakantie gewenst!

• 27 Februari 2013 - 13:14

Eric:

begint goed! nu al tassen kwijt/kapot. klinkt als een standaard reis ;-)
    geniet van het warme vochtige weer!

• 27 Februari 2013 - 13:18

Anne-Mascha:

Nog niets meegemaakt? Het tassenverhaal is het begin van een echte nnar-reis!

Veel plezier in Paramaribo en geniet van nog een nachtje Resort.

XX Mas

• 27 Februari 2013 - 14:14

Britte:

Is het daar leuk? Ik vond het jammer dat ik niet bij merel kon logeren omdat ik nog een beetje ziek was. Maar nu gaat het beter. We hebben k3 verrassingseieren gekocht, omdat mama mij een beetje zielig vindt. Veel plezier op vakantie.
    Dikke knuffel en kussen van Britte

• 27 Februari 2013 - 17:31

Mag:

Hahaha begint weer goed daar!
    Ben benieuw naar het volgende verslag!
    Hier is het nog steeds steenkoud, net terug van 2 dagen uk.
    Nu snel naar Sven! Hij kan bijna zelf zitten en probeert vanalles te pakken! Oh, heeft vanacht van 20 uur tot 5 uur geslapen zonder gemopper!!! Daar heb ik niet veel van meegekregen. Ant was er niet. Hopelijk vanacht weer!!!! Xxxxx

• 27 Februari 2013 - 21:14

Katinka:

mama, even een mededeling van huishoudelijke aard. Ik heb de paasfrutsels voor onze paasworkshop.

kussies!

• 28 Februari 2013 - 07:31

Tijmen :

Het klinkt als een leuke vakantie !!

Groetjes Tijmen