Even weer tussendoor van de ex voorzitter
Door: 4opweg
Blijf op de hoogte en volg Nico, Nini, Rob, Astrid
10 Juni 2010 | Verenigde Staten, Washington, D. C.
Even serieus: we hebben in de loop der jaren echt wel het een en ander gezien wat zeer fraai was en nog steeds is. Maar dit is werkelijk adembenemend mooi, soms moet je werkelijk even slikken om het te bevatten en te plaatsen. De foto's en films zullen hierover duidelijkheid scheppen!!
Vraagje hoeveel schrijffouten hebben jullie nu geteld?? De winnaar ontvangt een heuse US kaart of de gebruikelijke dollar. Dit spelletje wordtt in velle amerikaanse bussen en trams gespeeld. Uitleg volgt dus.
Tot de volgende keer en misschien nemen we een leuke rinkelende verrassing mee uit Las Vegas.
10 Juni 2010 - 04:53
Eric:
het zijn er zoveel, dat ik gestopt ben met tellen. -
10 Juni 2010 - 05:15
Tink:
mama en astrid, nu opletten hoor! als de puntekus van de spellekus kwijt beginnen te raken moet je heel alert blijven. Rob had zeker geschreven? Dan was hij verantwoordelijk, dus mij lijkt minstens twee emmers strafroem. Dan moeten jullie het wel kunnen winnen toch? En spelfouten, waar? ik tel er geen een! Maar de spelling van de familie lodder is niet optimaal. Waarschijnlijk dat Eric daardoor de kluts met tellen kwijt is geraakt...
Tot zondag! Britte heeft al een paar keer gevraagd wanneer we nu oma en opa gaan halen. xxx -
10 Juni 2010 - 06:18
Mag:
Hé meiden zet 'm op!!!
Laat je niet gek maken door die mannen. Punten kwijt, ja, ja, die hadden we nog niet eerder gehoord! Je mot de volgende keer effe een wat origineler excuus vinden pa, hier trappen wij niet in!!!
Geweldig dat jullie het zo naar je zin hebben, maar ik begin jullie nu toch wel te missen... Raar hè, want we zien elkaar wel vaker zo lang niet, maar dat komt denk ik omdat jullie nu wel heeeel ver weg zitten!
Tot over twee weken. Wij hebben er zin in!
Kus -
10 Juni 2010 - 06:35
Sander En Christel:
We hebben inmiddels ook wel wat van de wereld gezien (nog lang niet alles), maar deze rondreis staat bij ons nog steeds op 1. Hier heb je zoveel verschillende mooie parken en natuurverschijnselen, iedereen moet dit eigenlijk wel een keer gezien hebben.
Nog veel plezier daar!!! -
10 Juni 2010 - 09:31
Vice Voorzitter:
Hier een berichtje van de Vice Voorzitter in den Nederlanden:
Maakt niet hoeveel type- of telfouten, zolang de dames maar dik klop krijgen. Maakt niet uit hoe, doel heiligt de middelen!! -
10 Juni 2010 - 11:37
Mas&Rich:
Watt problemmen meet lesen? Wit nit wa lullie bedoulen? Watt veur fauten bedoul ju?
Hier alles ok.
Maandag willen we als het kan even langskomen.
Fijne dagen nog en goede terugvlucht.
XX Rich & Mas -
10 Juni 2010 - 13:37
Mag:
Nico, hoe is het met de foto's????
10 Juni 2010 - 16:41
Tink:
ja pap, hoe ist met de foto's???? Dat gaat echt heeeeeeel goed hoor met de laptop van Henk...toch Henk? -
10 Juni 2010 - 16:43
Eric:
wat een gezeur om een paar foto's zeg. heb toch eens een keer geduld! ze zijn bijna terug stelletje ode wijven;-)
gewoon even wachten of komen jullie soms tekort? -
10 Juni 2010 - 16:47
Den Duitscher:
Annemascha is dat Duits? -
10 Juni 2010 - 19:46
Anne-Mascha:
Nee natuurlijk niet, dat zijn natuurlijk een paar mooje schrijfvouten, haha -
11 Juni 2010 - 19:29
Elvira:
IK HEB HET GEHAALD! De eerste avondvierdaagse medaille is binnen, hopelijk kunnen jullie me volgend jaar wel komen aanmoedigen, xxxxxxxx
Evira